Suosittelut


TUUMASTA TOIMEEN! -verkkokurssi

"Opin pohtimaan ja miettimään sekä jaottelemaan ja palastelemaan tämänhetkisen arjen tehtäviä. Teoriaosuus auttoi minua ymmärtämään itseäni ja toimintaani paremmin ja nyt minulla mahdollisuus hyödyntää näitä asioita elämässäni.

Kurssi mahdollisti tai "pakotti" minut lempeästi pysähtymään ja miettimään tilannettani, joka taas auttoi minut kohtamaan todellisuuden ja hyväksymään tilanteen, että minun on itse yritettävä luoda toimivat puitteet ja toimintatavat selvitäkseni askareista. Joistakin aikaisemmin tärkeinä pidetyistä tehtävistä minun on luovuttava ja joihinkin taas tarvitsen elämäntilanteessani lisäapua. Kurssin tehtävistä oli apua todella paljon ja tämä kurssi tuli elämäntilanteeseeni täydellisesti juuri nyt. Tehtävät auttoivat minua hahmottamaan ja paneutumaan juuri oman elämäni askareisiin ja tällä tavalla toimii apuvälineenä myös elämässäni."
-Katja -

UNELMAKARTTAILTA

"Sain hetken omaa aikaa rauhassa miettiä omaa elämää ja omia unelmia. Menetelmänä hauska ja luova ja lopputuloksena vielä kaunis kollaasi, jota on mukavaa välillä pysähtyä katsomaan ja pohtimaan, ovatko unelmat toteutumassa tai jo toteutuneet."
- Tiina -


SELKEYTTÄ KOTIIN -verkkokurssi:

”Kurssin ansiosta opin olemaan armollinen itselleni. Tapojen muuttaminen ei tapahdu hetkessä mutta kurssista jäi paljon korvan taa ja aion lukea kurssikirjeitä uudestaan ja uudestaan. Olen armollinen.. ”
– Elli-Mari  

”Opin järjestelemään asioita paikoilleen saman tien eikä hirveällä kiukulla isosti siivoten, ymmärtämään miksi tavaroita on tullut säilöttyä ja romua kerättyä, oivaltamaan, että vähän kerrallaan tehden saa asioita järjestettyä! Parasta oli saada aikaan näkyviä tuloksia, kurssi siis selvästi toimi. Myös facebook-ryhmä oli hyvä, asioiden jakaminen helpotti ainakin minun ahdistusta jatkuvasta kaaoksesta.”
Annina

”Kiitos paljon kun sain mahdollisuuden osallistua kurssille! Tästä lähti pieni ja pienin askelin otettava kipinä nurkkien läpikäymiseen (jälleen kerran – edellisillä kerroilla lähti paljon ihan turhaa roinaa, mutta vielä on paljon puunattavaa) ja aihepiiriin tutustumiseen tarkemmin ominpäin. Ne rutiinit pyrin myös ottamaan tarkemmin haltuun sekä delegoimaan tehtäviä perheelle ja organisoimaan asioita. Silmiä avartava kurssi jonka aion vielä printata itselleni kansioon jatkotyöstettäväksi :) Suosittelen lämpimästi kaikille kellä pikkuisenkin mättää jokin kodinhoitoon liittyvä osa-alue!”
Milaja

ajankohtaista

25/6/2017
Syyskuun alusta alkaen avautuu jälleen Selkeyttä kotiin -etävalmennus - Ilmoittaudu jo nyt!

Lue lisää...

Tilaa uutiskirje

Tilaa Uutiskirje ja pääset samalla OmaTilan kanta-asiakkaaksi! Saat heti 5+1 vinkkiä elämäsi tasapainoittamiseen!

Tilaa uutiskirje

pinterest blogi

facebook

Copyright © OmaTila 2015