Referenssit

UNELMAKARTTAILTA

"Sain hetken omaa aikaa rauhassa miettiä omaa elämää ja omia unelmia. Menetelmänä hauska ja luova ja lopputuloksena vielä kaunis kollaasi, jota on mukavaa välillä pysähtyä katsomaan ja pohtimaan, ovatko unelmat toteutumassa tai jo toteutuneet."
- Tiina -

SELKEYTTÄ KOTIIN -verkkokurssi:

”Kurssin ansiosta opin olemaan armollinen itselleni. Tapojen muuttaminen ei tapahdu hetkessä mutta kurssista jäi paljon korvan taa ja aion lukea kurssikirjeitä uudestaan ja uudestaan. Olen armollinen.. ”
– Elli-Mari  

”Opin järjestelemään asioita paikoilleen saman tien eikä hirveällä kiukulla isosti siivoten, ymmärtämään miksi tavaroita on tullut säilöttyä ja romua kerättyä, oivaltamaan, että vähän kerrallaan tehden saa asioita järjestettyä! Parasta oli saada aikaan näkyviä tuloksia, kurssi siis selvästi toimi. Myös facebook-ryhmä oli hyvä, asioiden jakaminen helpotti ainakin minun ahdistusta jatkuvasta kaaoksesta.”
Annina

”Kiitos paljon kun sain mahdollisuuden osallistua kurssille! Tästä lähti pieni ja pienin askelin otettava kipinä nurkkien läpikäymiseen (jälleen kerran – edellisillä kerroilla lähti paljon ihan turhaa roinaa, mutta vielä on paljon puunattavaa) ja aihepiiriin tutustumiseen tarkemmin ominpäin. Ne rutiinit pyrin myös ottamaan tarkemmin haltuun sekä delegoimaan tehtäviä perheelle ja organisoimaan asioita. Silmiä avartava kurssi jonka aion vielä printata itselleni kansioon jatkotyöstettäväksi :) Suosittelen lämpimästi kaikille kellä pikkuisenkin mättää jokin kodinhoitoon liittyvä osa-alue!”
Milaja

OmaTila Ohjauspalveluiden yhteistyökumppaneina toimivat:

VALMENNUSKESKUS PUBLIC
OmaTila on toteuttanut työttömien yksilö- ja ryhmävalmennuksia Pohjois-Savon alueella yhteistyössä Valmennuskeskus Publicin kanssa.

LÄÄKÄRIKESKUS LUPAUS
OmaTila järjestää Life Coach-valmennuksensa Lupauksen viihtyisissä tiloissa Kuopion keskustassa.

KOIVUMÄEN KARTANO
OmaTila Ohjauspalvelut tarjoaa ryhmävalmennuksia osana Koivumäen Kartanon TYHY-paketteja.

OmaTilan palveluita ovat hyödyntäneet myös:

Nuorten Palvelu ry

Innofactor

Pohjois-Savon OP Kiinteistökeskus

FysioSenior Ky

ajankohtaista

BLOGI 1/12/2017

Poimi tästä 6 vinkkiä aineettomiin lahjoihin

"Olen niin huono antamaan lahjoja!"  Tuntuuko sinusta koskaan tältä?

Lue lisää...

25/6/2017
Syyskuun alusta alkaen avautuu jälleen Selkeyttä kotiin -etävalmennus - Ilmoittaudu jo nyt!

Lue lisää...

Tilaa uutiskirje

Tilaa Uutiskirje ja pääset samalla OmaTilan kanta-asiakkaaksi! Saat heti 5+1 vinkkiä elämäsi tasapainoittamiseen!

Tilaa uutiskirje

pinterest blogi

facebook

Copyright © OmaTila 2015