Ammattijärjestäjä

OmaTila Ohjauspalvelut tarjoaa ammattijärjestäjän palvelua, jonka avulla sinä voit alkaa taltuttamaan kotisi epäjärjestystä.

Kukaan ei tahallaan sotke asuntoaan – kukaan ei toivo kodin epäjärjestystä, mutta joskus asiat vaan ajautuvat siihen pisteeseen. Epäjärjestys on inhimillistä ja sen voi taltuttaa! Joskus voi tuntua ylivoimaiselta saada koti kuntoon omin voimin. ”Pitäisihän minun tähän pystyä…” ”Kunhan saan yhden päivän aikaa, laitan kaiken kuntoon…” Jos toteat, että haluat urakkaan apua, voit kääntyä ammattijärjestäjän puoleen.

Suunnittelen yhdessä sinun kanssasi millaisia muutoksia kotiisi toivot.

Luomme yhdessä kotiin uudenlaista järjestystä ja selkeyttä. En järjestä tiloja puolestasi, vaan teemme yhdessä kodissasi toiveittesi ja suunnitelmien mukaisia muutoksia. Olet koko prosessin ajan päähenkilö, paikalla tekemässä päätökset, mitä säilytetään ja mistä on jo aika luopua.

Autan sinua selkeyttämään toiveitasi ja tarpeitasi.

Ohjaan sinua pohtimaan, mitkä asiat elämässäsi ovat säilyttämisen arvoisia, mille haluaisit enemmän tilaa ja mitä voisit laittaa vaikka kierrätykseen. Järjestämisen ohessa mietimme yhdessä kuinka saat ylläpidettyä parempaa järjestystä. Tarvittaessa saat apua myös säilytystilojen uudelleen suunnitteluun ja tavaroiden kierrätykseen.

SUUNNITTELU- JA KARTOITUSKÄYNTI, 1,5 h, 95 €
Toistaiseksi en järjestä suunnitelukäyntiä pidempiä kotikäyntejä.

ETÄVALMENNUS, 1 h, 75 €

Hinnat sisältävät alv:n 24 % ja suunnittelukäynnin matkat 20 km Kuopion.

Ammattijärjestäjänä minulla on vaitiolovelvollisuus ja olen sitoutunut Suomen ammattijärjestäjät ry:n eettisiin ohjeisiin. Järjestän myös kursseja, jotka voivat auttaa sinua saamaan kodin järjestykseen.

Suomen ammattijärjestäjät ry

ajankohtaista

25/6/2017
Syyskuun alusta alkaen avautuu jälleen Selkeyttä kotiin -etävalmennus - Ilmoittaudu jo nyt!

Lue lisää...

Tilaa uutiskirje

Tilaa Uutiskirje ja pääset samalla OmaTilan kanta-asiakkaaksi! Saat heti 5+1 vinkkiä elämäsi tasapainoittamiseen!

Tilaa uutiskirje

pinterest blogi

facebook

Copyright © OmaTila 2015