Unelmakarttailta

Tämän tunnelmallisen illan aikana tutkit unelmiasi ja kuvitat niiden toteutumista kuvien ja tekstien avulla. Virittäydymme tunnelmaan tekemällä matkan kohti unelmiesi elämää, jonka jälkeen ilta on tarkoitettu sinulle, unelmillesi ja unelmakarttasi askarteluun. Tämä aarrekarttanakin tunnettu kollaasimenetelmä vie mukanaan, joten askartelulle on varattu reilusti aikaa.

unelmakarttailta

"Sain hetken omaa aikaa rauhassa miettiä omaa elämää ja omia unelmia. Menetelmänä hauska ja luova ja lopputuloksena vielä kaunis kollaasi, jota on mukavaa välillä pysähtyä katsomaan ja pohtimaan, ovatko unelmat toteutumassa tai jo toteutuneet."
- Tiina -

 

Tarjoa itsellesi mahdollisuus pysähtyä rennosti omien ajatusten äärelle ja tule askartelemaan oma unelmakarttasi vuodelle 2016. Uusi vuosi on aina hyvä hetki pysähtyä pohtimaan, missä olen nyt ja erityisesti, mitä haluan tulevaisuudeltani. Unelmakartta on sinun suuntaviivasi kohti tulevaa!

Voit ottaa mukaasi omia aikakausilehtiäsi, kauniita kuvia ja tekstejä sekä sakset ja liimapuikon. Myös paikanpäällä on aikakausilehtiä ja jotain askarteluvälineitä yhteiseen käyttöön.

Hinta ja ilmoittautuminen

Illan hinta on 29 €/hlö (sis. 24% alv.) Hintaan sisältyy illan ohjelma, A2-kokoinen kartonki unelmakarttasi alustaksi ja kahvi/tee. Voit ilmoittautua maksamalla kurssimaksun verkkokaupassa. Ilmoittautuneet saavat vielä tarkempia tietoja illan sisällöstä sähköpostiinsa. Ryhmään mahtuu 15 henkilöä, joten ilmoittaudu pian!

Aika ja paikka

Seuraavan Unelmakarttaillan ajankohta ei ole tällä hetkellä tiedossa.

Järjestäjä

Maija Kaipiainen, LCA Life Coach, ammattijärjestäjä
OmaTila Ohjauspalvelut
www.omatila.net

ajankohtaista

BLOGI 1/12/2017

Poimi tästä 6 vinkkiä aineettomiin lahjoihin

"Olen niin huono antamaan lahjoja!"  Tuntuuko sinusta koskaan tältä?

Lue lisää...

25/6/2017
Syyskuun alusta alkaen avautuu jälleen Selkeyttä kotiin -etävalmennus - Ilmoittaudu jo nyt!

Lue lisää...

Tilaa uutiskirje

Tilaa Uutiskirje ja pääset samalla OmaTilan kanta-asiakkaaksi! Saat heti 5+1 vinkkiä elämäsi tasapainoittamiseen!

Tilaa uutiskirje

pinterest blogi

facebook

Copyright © OmaTila 2015